Divac želi Bogdana odmah u Sakramentu!

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac želi Bogdana odmah u Sakramentu!

Da li će Bogdan Bogdanović biti u NBA ligi naredne sezone ostaje da se vidi na leto, ali je poznato da ga Vlade Divac već sada želi u svojim redovima.

Generalni menadžer Sakramento Kingsa, ekipe koja ima pravo na Bogdana Bogdanovića, istakao je da želi da vidi srpskog reprezentativca u svojim redovima već nakon leta.

"Bogdanović još uvek igra u Evropi i želi da se fokusira na završetak sezone. Naravno, voleli bi da ga vidimo kod nas, ali o tome ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razgovarati na leto. Uglavnom, mi imamo prava na njega", rekao je Vlade Divac.

Pored toga, Sakramento ima odličnu atmosferu u ekipi od odlaska Kazinsa, zbog čega je Divac izuzetno srećan.

Očekuje se da na leto Sakramento ima pravo na dva od prvih deset pikova na draftu.

"Igrače nećemo tražiti na osnovu pozicija već na osnovu toga da li mogu da se uklope u našu filozofiju i naš tim", rekao je Vlade.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Divac nagovestio: Bogdanović od leta u Sakramentu?

Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2017

Srpski košarkaš ove sezone prosečno beleži 13,6 poena, 3,9 asistencija i 3,1 skok po utakmici..Srbija bi ovog leta mogla da dobije još jednog igrača u NBA ligi. Naime, generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac rekao je da postoji realna mogućnost da košarkaš Fenerbahčea po završetku...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.