Dinamo i Jovićević sporazumno raskinuli ugovor

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 17:27

Dinamo i Jovićević sporazumno raskinuli ugovor

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba sporazumno je danas raskinuo ugovor s trenerom Igorom Jovićevićem, koji je na klupi tog kluba bio samo dva i po meseca.



"Imao sam najbolje namere, ali fudbal je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima
", rekao je Jovićević za klupski sajt.



"Zahvaljujem se klubu na poverenju, na prekrasnim godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u fudbalskoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj ekipi. Uvek ću biti Dinamovac i verujem da je ovo samo dovidjenja, a ne zbogom najdražem klubu"
, dodao je on.

Sportski direktor kluba Zoran Mamić rekao da mu je "žao zbog tako brzog rastanka", ali da klub mora "pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima".



"U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom ekipom. Vrata Dinama uvek će mu biti otvorena"
, poručio je Mamić.

Razlog za otpuštanje Jovićevića jesu slabi rezultati, u poslednjih 6 utakmica Dinamo ima skor 2-2-2.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.