Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 16:06

Jovićević potrajao dva meseca: Dinamo smenio trenera

Zagrepčani razočarani rezultatima

Nova bura u Dinamu. Posle nešto malo više od dva meseca Dinamo iz Zagreba je smenio trenera. Igor Jovićević je promovisan 22. aprila, a danas je dobio otkaz.

Crnogorski stručnjak, koji je prethodno bio pomoćni trener Nenadu Bjelici, nije ispunio očekivanja. Jeste Dinamo osvojio titulu, ali najviše zahvaljujući bodovnoj prednosti koju je Jovićević nasledio.

Ipak, igre i rezultati Dinama su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ispod očekivanja, a kap u prepunoj čaši bio je poraz u velikom derbiju od Rijeke (2:0).

Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo da pokažemo  odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom ekipom. Vrata Dinama uvek će mu biti otvorena“, rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Dosadašnji trener Modrih Igor Jovićević nije krio razočaranje zbog prekida saradnje.

Imao sam najbolje namere, ali fudbal je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim da budem opterećenje u ovim vremenima“, poručio je Jovićević.

Od sedam utakmica, koliko je Jovićević vodio Dinamo u prvenstvu, Modri su slavili na samo tri.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Prosinečki dobio atraktivnu ponudu, da li bi mu OVO oprostile Delije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 12:06

Zvezdina legenda na raskrsnici...Dinamo iz Zagreba smenio je Igora Jovićevića posle samo tri mseeca i sedam utakmica na klupi “modrih”. Zagrepčani traže trenera, a visoko na toj listi se kotira Robert Prosinečki, piše Jutarnji list...Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.