Prosinečki dobio atraktivnu ponudu, da li bi mu OVO oprostile Delije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 12:06

Prosinečki dobio atraktivnu ponudu, da li bi mu OVO oprostile Delije?

Zvezdina legenda na raskrsnici.

Dinamo iz Zagreba smenio je Igora Jovićevića posle samo tri mseeca i sedam utakmica na klupi “modrih”. Zagrepčani traže trenera, a visoko na toj listi se kotira Robert Prosinečki, piše Jutarnji list.

Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu novu titulu, a večeras (21.45) će Rosoneri baš protiv Stare dame probati da potvrde odličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << formu. U velikom derbiju kec je čak 3,40, dvojka 2,15, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Juventus.

Prosinečki se odlično snašao u Kajzerisporu, pošto je preuzeo ekipu koju su svi otpisali i preselili je u niži rang takmićčenja. Međutim, bivši strateg Crvene zvezde u ponedeljak je sa svoijim timom savladao Bešiktaš sa 3:1 i pobegao iz zone koja vodi u niži rang.

U Hrvatskoj tvrde da je Prosinečki poslednjih godina izrastao u vrsnog trenera i da bi Dinamo trebalo da mu bude mnogo veći izazov od turskog kluba.

Pored Prosinečkog, kandidati za klupu Dinama su i Zoran Mamić, aktuelni sportski direktor “mmodrih”, kao i trenr Lokomotive Goran Tomić i Goce Sedloski, koji je trenutno zadužen za drugi tim Dinama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UGOVOR SNOVA: Mahoms potpisao na skoro pola milijarde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020

Cifra od koje glava boli...Kvoterbek Kanzas Siti Čifsa Patrik Mahoms produžio je vernost novopečenom šampionu NFL na čak 10 godina, čime će sigurno potući sve rekorde sa finansijskog aspekta ugovora...Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu novu titulu, a večeras (21.45)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.