UGOVOR SNOVA: Mahoms potpisao na skoro pola milijarde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 12:38

UGOVOR SNOVA: Mahoms potpisao na skoro pola milijarde!

Cifra od koje glava boli.

Kvoterbek Kanzas Siti Čifsa Patrik Mahoms produžio je vernost novopečenom šampionu NFL na čak 10 godina, čime će sigurno potući sve rekorde sa finansijskog aspekta ugovora.

Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu novu titulu, a večeras (21.45) će Rosoneri baš protiv Stare dame probati da potvrde odličnu formu. U velikom derbiju kec je čak 3,40, dvojka 2,15, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Milan - Juventus.

Čovek koji je u prvoj sezoni kao starter postao MVP lige, a potom i došao do titule uz MVP priznanje na Superboulu, postao je prvi aktivni igrač sa 10 godišnjim ugovorom. Iako još nisu ozvaničeni finansijski detalji, govori se o ukupnoj vrednosti ugovora od 450 miliona dolara, što znači 45 miliona po sezoni, što je rekordan iznos.

Ipak, ovo nije jedini 10-godišnji ugovor u ovom veku, pošto su takve potpisivali Bret Farv, Majkl Vik, Dru Bledso, Donte Kalpeper, dok je Donovan Mekneb potpisao na čak 12 godina. Do sada najduži produžetak ugovora među aktivnim igračima potpisao je ofanzivni linijaš Dalasa Tajron Smit od osam godina.

Chiefs, QB Patrick Mahomes agree to terms on 10-year deal. (via @realmikesilver) - 📷: @rkangphoto/NFL

Објава коју дели NFL (@nfl) дана 6. Јул 2020. у 12:42 PDT

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaju hostese na autotrkama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.