Denver zatvorio trening centar – Jokićevi saigrači odmaraju nekoliko dana

Izvor: B92, 30.Jun.2020, 17:55

Denver zatvorio trening centar – Jokićevi saigrači "odmaraju" nekoliko dana

NBA franšiza Denver Nagetsa odlučila je da zatvori svoj trening centar tokom narednih nekoliko dana.

Pandemija koronavirusa je zaustavila NBA ligu još 11. marta, nazire se povratak košarke 30. jula, ali sve je za sada neizvesno.

U poslednjih nekoliko dana su nam stizale informacije iz Sjedinjenih Američkih Država koje su govorile da je oko 20 NBA igrača zaraženo koronavirusom, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pritom stanje u Orlandu, gde je planiran nastavak sezone, baš i nije idealno.

Zbog takvih stvari su čelnici Denver Nagetsa odlučili da zatvore trening centar na nekoliko dana. Igrači nisu trenirali od subote i postoji verovatnoća da se isti ponovo otvori do kraja ove sedmice.

Kako kaže Adrijan Vojnarovski, naredna testiranja na koronavirus odrediće dalji razvoj situacije. Podsećamo, još ranije je bilo objavljeno da je Nikola Jokić pozitivan na koronavirus i od istog se oporavlja.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Denver zaključao dvoranu, nema treninga

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2020

Pandemija ozbiljno preti da totalno obustavi NBA ligu...Problemi za problemom u NBA ligi...Vrh ovog takmičenja je objavio informaciju da je preko 20 igrača zaraženo koronavirusom, što otežava situaciju...Ono što je poznato jeste da je jedan od njih i Nikola Jokić, srpski reprezentativac je pozitivan...

Nastavak na Sportske.net...

NBA liga u sve većim problemima, Denver zatvorio trening centar

Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 08:16

Košarkaši Denver Nagetsa ne treniraju u svojoj bazi u Koloradu zbog pozitivnih nalaza pojedinih članova kluba na koronavirus. . Svi NBA klubovi danima testiraju igrače i članove osoblja pred nastavak sezone u Orlandu, a u Denveru su odlučili da nekoliko dana zatvore...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.