Izvor: RTS, 17.Avg.2020, 19:26

Denver pobedio Jutu i neverovatnog Mičela za vođstvo na spektakularnom startu NBA plej-ofa!

Ekipa Denver Nagetsa slavila je na startu NBA plej-ofa, pošto je u dramtičnom finišu i posle produžetka bila bolja od Jute rezultatom 135:125. Jokićev dabl-dabl, Džezu nedovoljno i Mičelovih 57 poena!
Novi duel Denvera i Jute i nova drama. I novi produžetak. Kao i nova pobeda za Nagetse!

Meč sa puno preokreta i serija dva tima rešen je u dodatnih pet minuta, a tu su se bolje snašli Nagetsi, odličnim izdanjem Džamala Mareja, ali i Nikole Jokića.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Spektakularan početak plej-ofa - Uzalud 57 poena Donovana Mičela, kad protiv sebe ima Jokića i Mareja! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020

Kad igraju Denver i Juta, to ne može bez velikih uzbuđenja. Tako je bilo i večeras na startu plej-ofa!..U prvoj utakmici prve runde plej-ofa, košarkaši Denver Nagetsa savladali su večeras Jutu Džez sa 135:125, posle produžetka. U regularnom toku meča bilo je 115:115...Sve se dogodilo samo devet...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.