Denver pobedio Jutu i neverovatnog Mičela za vođstvo na spektakularnom startu NBA plej-ofa!

Ekipa Denver Nagetsa slavila je na startu NBA plej-ofa, pošto je u dramtičnom finišu i posle produžetka bila bolja od Jute rezultatom 135:125. Jokićev dabl-dabl, Džezu nedovoljno i Mičelovih 57 poena!

Novi duel Denvera i Jute i nova drama. I novi produžetak. Kao i nova pobeda za Nagetse!

Meč sa puno preokreta i serija dva tima rešen je u dodatnih pet minuta, a tu su se bolje snašli Nagetsi, odličnim izdanjem Džamala Mareja, ali i Nikole Jokića.

Da uspeh za ekipu iz Koloradu bude veći i slađi, tu je podatak da je pobeđena ekipa u čijim je redovima igrač ubacio čak 57 poena!

Bilo je to delo večeras apsolutno neverovatnog Donovana Mičela, koji je u odsustvu prvog pleja ekipe Majka Konmlija džuniora preuzeo i oragizatorsku ulogu, ali nimalo nije zapostavio svoju poentersku, te je postavio rekord franšize Krala Melouna i Džona Stoktona u doigravanju.

Na njegovu žalost, ta partija nije nagrađena trijumfom, i to najviše zahvaljujući dvojcu Denvera Jokić-Marej.

Srpski as i ol-star centar je bio na svom nivou, ostvarivši dabl-dabl od 29 poena i 10 skokova, dok je Marej meč završio sa 36, od koji su ključni bili oni u produžetku, kojima je i rešeno pitanje pobednika ove zaista sjajne utakmice.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво