Spektakularan početak plej-ofa - Uzalud 57 poena Donovana Mičela, kad protiv sebe ima Jokića i Mareja! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 22:30

Spektakularan početak plej-ofa - Uzalud 57 poena Donovana Mičela, kad protiv sebe ima Jokića i Mareja! (video)

Kad igraju Denver i Juta, to ne može bez velikih uzbuđenja. Tako je bilo i večeras na startu plej-ofa!

U prvoj utakmici prve runde plej-ofa, košarkaši Denver Nagetsa savladali su večeras Jutu Džez sa 135:125, posle produžetka. U regularnom toku meča bilo je 115:115.

Sve se dogodilo samo devet dana posle one velike drame sa dva produžetka u finišu ligaškog dela sezone, kada je Denver slavio sa 134:132,. Ove dve ekipe su večeras gledaocima priuštile >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još jedan spektakularan meč, koji je rezultatski bio mnogo značajniji, a Nikola Jokić i drugovi su opet izašli kao pobednici, iako je Donovan Mičel na drugoj strani imao fantastično šutersko veče.

Tokom prve dve četvrtine, Nagetsi su bili razigrani, raspucani, predvođeni raspoloženim tandemom Jokić - Marej i uglavnom su imali vođstvo, koje je na poluvremenu iznosilo 59:52.

Međutim, kako je meč odmicao, glavnu ulogu na terenu je preuzimao večeras fenomenalni Donovan Mičel. On je u prvoj četvrtini upisao samo dva poena, a onda iz četvrtine u četvrtinu ''dodavao gas'', da bi u poslednjem kvartalu to bilo ''do daske''.

Od ''minus sedam'' na kraju druge, Juta je zahvaljujući Mičelu stigla do ''plus pet'' - 83:78 na početku poslednje deonice i već je tada ''mirisalo'' na novu dramatičnu završnicu u duelu Denvera i Jute.

Tako je i bilo. Na jednoj strani Donovan Mičel je ''sipao'' iz svih pozicija, na drugoj su uzvraćali Jokić i Marej, a u poslednjih pola minuta Denver je ušao vođstvom 115:113, posle poena Nikole Jokića, ali nezadrživi Mičel poravnava na 115:115 na oko 20 sekundi pre kraja regularnog toka. Bio je to njegov 51. poen na ovoj utakmici!

Denver je imao poslednji napad, napad za pobedu, naravno Jokić je preuzeo odgovornost, u svom stilu fintirao Gobera, ali lopta završava na obruču i utakmica je otišla u produžetak.

-

Nikola Jokic can’t finish over Rudy Gobert at the buzzer pic.twitter.com/pegfhmwaGI

— Eric Rosenthal (@ericsports) August 17, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA PLEJ-OF: Neviđena DRAMA u Mehuru! Jokićev tač-daun, Mičelovih 57 i PRODUŽETAK! Nagetsi SLAVILI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020

Nije moglo bez uzbuđenja...Košarkaši Denvera pobedili su u premijernoj utakmici prve runde plej-ofa Jutu posle produžetka rezultatom 135:125 (115:115).  Meč u "Mehuru" obilovao je uzbuđenjima i preokretima, pa su se rivali konstantno smenjivali u vođstvu...Nikola Jokić i Džamal Marej izrasli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Jokić negirao teoriju navijača VIDEO

Izvor: B92, 17.Avg.2020

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, obratio se medijima posle pobede nad Jutom Džez posle produžetka.

Nastavak na B92...

Šampion počeo odbranu titule ubedljivom pobedom

Izvor: B92, 18.Avg.2020, 00:40

Košarkaši Toronto Reptorsa pobedili su Bruklin Netse 134:110 u prvoj utakmici prve runde plej-ofa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.