Dembele pristao, na pomolu senzacionalan odlazak iz Barse?

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 08:45

Dembele pristao, na pomolu senzacionalan odlazak iz Barse?

Igrač se pokolebao, ovo će biti velika šansa, svi zagrejani za ovaj trejd. Ko bi dobio više?

Izgleda da se stvari kreću ka raspletu i da bi Juventus i Barselona mogli da se dogovore. Artur odbija da se preseli u Italiju u zamenu za Pjanića, pa su se u Juventusu okrenuli u potpunosti dovođenju Žorginja iz Čelsija.

Ali, izgleda da se uobličila varijanta po kojoj bi Pjanić mogao da stigne u Barselonu.

Naime, Juventus je spreman da u zamenu za Bosanca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uzme Osmana Dembelea na dve godine. U pitanju bi bila pozajmica sa pravom otkupa, plan Italijana je jasan.

Francuz je izgubio tri sezone zbog povreda, mnogi kažu kombinacije nesportskog života ali i pogrešnog treninga. Ipak, Juve veruje da on može da se vrati u vreme kada je nastupao za Dortmund, uostalom kada je bio zdrav u Barseloni videlo se da je ogroman talenat.

Fabio Paratići je zagovornik ove ideje, Dembele je navodno pristao, posle razgovora sa svojim menadžerom Musom Sisokom. U Italiji bi dobio šansu da igra sa Ronaldom i Dibalom, Juve će prodati Bernadeskija, pa će mladi Francuz imati itekako šansu da se dokaže.

Barsa se dvoumi oko otkupa, želi da ugradi klauzulu po kojoj može da vrati Francuza ako eksplodira, ali italijanski i katalonski listovi tvrde da pregovori teku u dobrom pravcu.

Jasno, daleko je od završetka, ali su u Juventusu baš zagrejani za ovu ideju...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.