Dejvis Kup - Hrvati bez Ćorića, finale otvaraju Čilić i Delbonis

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis Kup - Hrvati bez Ćorića, finale otvaraju Čilić i Delbonis

Muška teniska reprezentacija Hrvatske ulazi u finale Dejvis Kupa oslabljena neigranjem mladog Borne Ćorića, potrđeno je u četvrtak.

Dan uoči početka borbe za "Salataru" iz tabora hrvatske reprezentacije stigle su nepovoljne vesti, pošto je potvrđeno da Borna Ćorić nije spreman za duele sa Argentinom.

Talentovani hrvatski teniser propustiće spektakl u zagrebačkoj "Areni", a njega će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zameniti Franko Škugor koji trenutno zauzima 108. mesto na ATP rang listi.

Hrvatska će tako nastupiti u sastavu Marin Čilić, Ivo Karlović, Franko Škugor i Ivan Dodig, dok će Argentina igrati u sastavu Huan Martin Del Potro, Federiko Delbonis, Gvido Pelja i Leonardo Majer.

Argentina i Hrvatska do sada su se tri puta sastajale u Dejvis Kupu, a južnoamerička selekcija ima stoprocentan učinak.

Mečevi finala Dejvis Kupa igraju se od petka do nedelje u Zagrebu, a borbu za "Salataru" otvara duel Marina Čilića i Federika Delbonisa.

The opening rubber of the #DavisCupFinal will be @cilic_marin v @FedeDelbonis followed by @ivokarlovic v @delpotrojuan! pic.twitter.com/vnTJp9mMet

Davis Cup (@DavisCup) November 24, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale Dejvis kupa počinje duelom Čilića i Delbonisa

Izvor: RTS, 24.Nov.2016

Finale Dejvis kupa između tenisera Hrvatske i Argentine počeće duelom Marina Čilića i Federika Delbonisa, odlučeno je danas žrebom u Zagrebu. Finalne borbe su na programu od petka do nedelje u Zagrebačkoj areni. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.