Defintivino je puklo u Realu: Besni Ronaldo i Ramos otkazali poslušnost Benitezu!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defintivino je puklo u Realu: Besni Ronaldo i Ramos otkazali poslušnost Benitezu!

Marka tvrdi da su vodeći igrači ljuti zbog namere iskusnog stručnjaka da se Barseloni suprostavi defanzivnom taktikom

Prvo se o tome samo šaputalo, zatim je u etar puštena vest kako je Kristijano Ronaldo išao u kancelariju Florentina Pereza i doslovce mu saopštio da Real ništa neće osvojiti pod komandom Rafaela Beniteza. A, nekoliko dana pre El Klasika definitivno je puklo u redovima najtrofejnijeg kluba Evrope. Tako bat tvrdi Marka koja je poslovično >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlično upoznata sa dešavanjima u svlačionici Reala.

Prema izvorima Marke u redovima Real Madrida nekoliko dana uoči meča protiv Barselone vlada totalna anarhija. Najbolji igrači tima predvođeni Kristijanom Ronaldom otvoreno su se pobunili protiv Beniteza, tačnije načina na koji želi da se suprotstavi Kataloncima. Iskusni stručnjak namerava da defanzivnom taktikom zaprži čorbu Luisu Enerikeu, ali taj njegov plan naišao je na žestok otpor u svlačionici.

Rodonačelnik bunta je Kristijano Ronaldo, a portugalskog superstara podržava i defanzivac Serhio Ramos. Istina, Benitez nije bez podrške, pošto je na njegovoj strani Velšanin Geret Bejl.

Kako dalje navodi Marka Ronaldo, Ramos i igrači okupljeni oko njih su besni zbog Benitezove taktike i smatraju da bi Real na svom terenu morao da napadne Barselonu.

Real trenutno ima tri boda manje u odnosu na Barselonu, ali to je najmanja briga za Rafu Beniteza. Čovek koji je sa Liverpulom osvojio Ligu šampiona nije uspostavio autoritet u svlačionici krcatoj svetskim zvezdama. Posle utakmice sa Seviljom Hames Rodrigez pobunio se zbog minutaže i izrazio nezadovoljstvo zbog toga što nije počeo utakmicu.

Kako bilo Benitez će biti na silnim mukama ako izgubi El Klasiko.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.