Dani Alveš stao u Mesijevu odbranu: Nepravedno je što Mesi nije nominovan

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani Alveš stao u Mesijevu odbranu: "Nepravedno je što Mesi nije nominovan"

Večeras je FIFA dodeljivala nagrade za najbolje pojedince iz sveta fudbala, a Mesi se našao samo u konkurenciji za tim godine.

FIFA je dodelila nagrade najboljim pojedincima, a najveću je dobio vezista madridskog Reala Luka Modrić.

Hrvatski fudbaler je proglašen za najboljeg igrača sveta, konkurencija su mu bili Kristijano Ronaldo i Mo Salah.

Dani Alveš je prisustvovao dodeli nagrada, kako se našao u konkurenciji za "Svetskih 11", na kraju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i uvršten u tim godine.

Iskusni Brazilac veruje da je nepravedno to što Mesi nije bio u najužem izboru za nagradu za najboljeg igrača.

"Nepravedno je što Mesi nije nominovan za nagradu. Nije pravedno to što su gledali samo šta je uradio sa Argentinom, a ne šta je uradio sa Barselonom", izjavio je Mesijev bivši saigrač.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Modrić ubedljivo prvi, Mesi čak ni četvrti! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018

Obelodanjeno je i koliko je ko dobio glasova u izboru za najboljeg igrača sveta, ali i u ostalim kategorijama...Vezista hrvatske reprezentacije i madridskog Reala Luka Modrić proglašen je najboljim igračem sveta za 2018. godinu u izboru FIFA...Njemu je večeras dodeljena "The Best" nagrada, više...

Nastavak na Sportske.net...

Legende oštro po Ronaldu i Mesiju: Naučite da gubite...

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2018, 14:24

Jedna od glavnih tema posle Modrićevog imenovanja za najboljeg igrača sveta u izboru FIFA je činjenica da se Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo nisu pojavili na svečanosti u Londonu. Ronaldo je izostanak opravdao klupskim obavezama, a Mesi je poručio da ima neodložne roditeljske obaveze. Portugalac...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.