Da li je moguće da su Atletiku svirali ovakav penal? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Apr.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće da su Atletiku svirali ovakav penal? (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug

Atletiko Madrid je poveo protiv Lestera na svom terenu golom Antoana Grizmana sa bele tačke u 28. minutu. Upravo nad Francuzom je i napravljen faul nakon duela sa Olbrajtonom, ali je utisak da je faul bio van kaznenog prostora.

Grizman jeste pao unutar kaznenog prostora, ali je kontakt bio van njega. Iako je arbitar bio blizu, odlučio je da dosudi penal.

Procenite i sami da li je bio u pravu:

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

GLEDAOCI SE NISU NI SMESTILI: Novi Pazar već vodi protiv Partizana! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2017, 17:13

Već u trećem minutu meča domaćin je poveo golom Markovića.. . Nije se publika pošteno ni smestila, ni zagrejala sedišta na stadionu Novog Pazara, a već je domaćin poveo sa 1:0.. Odbrana Partizana ponovo je bila vrlo nesigurna i nije otklonila opasnost iz svog šesnaesterca u više navrata, a...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.