DŽIN ISKREN KAO I UVEK: Nismo NESPREMNI, nešto drugo je MNOGO veći PROBLEM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2017, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIN ISKREN KAO I UVEK: Nismo NESPREMNI, nešto drugo je MNOGO veći PROBLEM! (FOTO)

Dušan Anđelković otvoreno govorio o poslednjim dešavanjima na Marakani.

Velike promene u fudbalskom klubu Crvena Zvezda doprinele su do blage psihološke krize po igrače. Najstariji igrač Zvezde, Dušan Anđelković otvoreno govori o nedavnim promenama u klubu, ostavci trenera Miodraga Božovića i dolasku Boška Đurovskog. 

- Ekipa je još pod stresom, psihološki nije bilo lako. Jasno je svima da iz toga ne može da se izađe tako brzo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Situacija je takva kakva je, bilo je i gorih, a mi ćemo izaći iz svega ovoga jači. Najvažnije nam je bilo to što smo uspeli da se u utorak plasiramo u finale Kupa - priča Anđelković.

Premda mnogi smatraju da je ekipa fizički nespremna, Anđelković tvrdi suprotno:

- To nema veze. Spremni smo, stojim iza toga. Koliko smo samo utakmica pobeđivali u poslednjim minutama... Trenutni problem je u psihologiji, mi smo bukvalno imali dve utakmice u tri dana, a svašta se izdogađalo. Krivo nam je što smo izgubili, moramo da se okrenemo onome što nas čeka.

Kako kaže, atmosfera u ekipi se nije promenila, bez obzira na to što se na utakmici protiv Čukaričkog osetila velika nervoza.

- Možda je sa strane izgledalo da ima problema, ali prigovori su bili samo iz želje da se što bolje odigra. Atmosfera je već dve godine dobra, pričamo između sebe i želimo da zadržimo ovakvu hemiju. Nema razloga da je ne održimo još tri nedelje. Posle toga ćemo podvlačiti crtu, videti ko je šta uradio, koliko doprineo... - zaključuje Anđelković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.