DUŠICA LUDO ZALJUBLJENA: Njeno srce je osvojio OVAJ BIVŠI FUDBALER ZVEZDE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠICA LUDO ZALJUBLJENA: Njeno srce je osvojio OVAJ BIVŠI FUDBALER ZVEZDE! (FOTO)

Atraktivna voditeljka i nekadašnji prvotimac crveno-belih uživaju u ljubavi.

Što zbog posla kojim se bavi, što zbog izgleda, voditeljka Dušica Jakovljević gotovo uvek je u centru pažnje. Od kada je ispred kamera stala kao voditeljka Zadruge, atraktivna plavuša neprestano je pod budnim okom javnosti. Poslednjih meseci mnogo je onih koji su primetili da voditeljka sija nekim posebnim sjajem, a sada je više nego jasno da je za to zaslužna ljubav.

Објава коју >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана 7. Феб 2019. у 4:18 PST

Posle burnih dešavanja u životu, pre nekoliko meseci Dušica je uplovila u emotivnu vezu sa bivšim fudbalerom Milošom Dimitrijevićem. U prvo vreme njih dvoje su sebično čuvali svoju ljubav od očiju javnosti, ali kako su postali sigurni u emocije koje ih spajaju, voditeljka na društvenim mrežama sve češće postavlja zajedničke fotke sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde. Ako je suditi po osmesima koji krase svaku zajedničku sliku zaljubljenog para, jasno je da nikada nisu bili srećniji i da uživaju u svakom trenutku koji provode jedno pored drugog. A njeni pratioci na društvenim mrežama, jasno poručuju da lepa voditeljka skoro nije izgledala srećnije.

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана 5. Феб 2019. у 6:29 PST

Podsetimo, Dušica iza sebe ima brak iz kog ima dvoje dece, a sa bivšim suprugom je u odličnim odnosima.

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана 5. Феб 2019. у 6:28 PST

Mi

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана 29. Јан 2019. у 2:58 PST

Srećna nova godina

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана 31. Дец 2018. у 1:23 PST

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана 16. Дец 2018. у 10:28 PST

Sweet

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана 5. Феб 2019. у 6:29 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.