DUBOK DEKOLTE I JOŠ DUBLJI ŠLIC: Posle Jovaninog selfija iz lifta, nikome neće biti dobro (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 16:04

DUBOK DEKOLTE I JOŠ DUBLJI ŠLIC: Posle Jovaninog selfija iz lifta, nikome neće biti dobro (FOTO)

Jednom slikom napravila opštu pometnju.

Ako neko zna kako da jednom jedinom slikom dovede društvene mreže do usijanja, onda je to svakako Jovana Gajić. Izabranica Zorana Tošića, koju na Instagramu prati preko 135 hiljada ljudi, gotovo svakodnevno je tema komentarisanja zbog svojih objava i smelih odevnih kombinacija.

Posle pobede nad Realom usred Madrida, Šahtjoru je značajno poraslo samopouzdanje, pa ima velike ambicije i večeras (18.55) protiv Intera. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na keca je čak 4,30, dok je na dvojku 1,85, a na iks 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Inter.

Kada se baci pogled na njen profil, pored njenog besprekornog izgleda lako je primetiti da šta god da obuče njoj savršeno stoji. Od najšire trenerke, do najuže i najotvorenije haljine. U poslednje vreme je izgleda rešila da česšće sa pratiocima podeli izbor svoje garderobe, a kombinacije za koje se odlučuje retko koja žena bi uspela da iznese na pravi način. Među poslednjim objavama je Jovanin selfi iz lifta, u crvenoj haljini sa dubokim dekolteom i još dubljim šlicem.

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ 💖 ®️⭕️Ⓜ️🅰️♑️ (@jovanagajic) on Oct 25, 2020 at 6:38am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.