DRAMA U KATALONIJI: Danas možda pada ODLUKA o odlasku Mesija! Jutros usnimljen kod stadiona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 14:07

DRAMA U KATALONIJI: Danas možda pada ODLUKA o odlasku Mesija! Jutros usnimljen kod stadiona (VIDEO)

Veoma važno za Barselonu.

Ovo je jedan od najvažnijih dana za Barselonu, ali i celu Kataloniju. Fudbalski klub Barselona tokom dana bira predsednika, a biračka mesta otvorena su u osam ujutru.

Posustao je Atletiko, dozvolio da mu Real i Barselona priđu na pet bodova razlike, pa će današnji (16.15) madridski derbi biti izuzetno važan i zanimljiv. Kvota na Aletiko je 2,75, na Real 2,80, a na iks 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Real. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Trojica su kandidata: Viktor Font, Toni Freiša i bivši predsednik Đoan Laporta. Pravo glasa ima 80.000 navijača, a njih 20.000 već je glasalo poštom i putem interneta.Glavno obećanje koje su davali kandidati jeste da će pokušati da zadrže Lionela Mesija u klubu.

Kamere su bile prisutne kada jeAregntinac iskoristio svoje glasačko pravo.

🔥 El capitán del primer equipo, Leo Messi, ejerce su derecho a voto en el Camp Nou 🔥 pic.twitter.com/YbjmHWSPTT

— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) March 7, 2021

On će videti ishod izbora, a onda odlučiti da li odlazi ili ostaje u Barselonu. Velika većina veruje da će promeniti klub, ali celu karijeru je u Barseloni, pa možda ostane i do samom kraja u katalonskom gigantu.

BONUS GALERIJA

Pogeldajte kako izgleda Antonela Rokuzo, supruga Lionela Mesija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.