DIVAN GEST CRVENO-BELOG KLUBA: Zvezda ugostila malog Stefana - velikog heroja sa Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 16:15

DIVAN GEST CRVENO-BELOG KLUBA: Zvezda ugostila malog Stefana - velikog heroja sa Kosova

Istinski se obradovao mališan.

Fudbalski klub Crvena zvezde je na prolećnoj premijeri ugostio posebnog dečaka, heroja koji je na Badnji dan ranjen na Kosovu. Reč je Stefanu Stojanoviću, mališanu koji živi u Štrpcu, a Zvezdu voli od kada zna za sebe.

Iz Zvezde navode da je klub godinama unazad uz srpski narod koji živi na Kosovu i Metohiji, a posebnu brigu vodi o srpskim svetinjama i ljudima koji se suočavaju sa mnogobrojnim problemima. Nažalost na Badnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan pred pravoslavni praznik Miloš Stojanović je ranjen na Kosovu. Od tog trenutka Crvena zvezda je tražila način da mališana koji je herojski podneo strašan čin usreći.

Tokom boravka u bolnici Stefan je uz sebe imao Zvezdina obeležja. Oporavak je na veliku radost svih tekao po planu, a kako Stefan nikada nije posetio Marakanu na klubu sa Marakane je bilo da mu tu želju ostvari i pokaže da je uvek uz ljude sa Kosova. Utakmicu koju je Crvena zvezda odigrala protiv Vojvodine na stadionu Rajko Mitić Stefan Stojanović će zauvek pamtiti.

Ekipa Zvezdine televizije je dan pred meč krenula po Stefana. Porodica Stojanović je po dolasku na Marakanu imala priliku da uživa u obilasku stadiona kao i samoj utakmici. Stefan je za kameru televizije otkrio koliko mu znači potez voljenog kluba, kako je izgledao oporavak, koliku podršku je dobio iz svih krajeva Srbije, ali i koji deo stadiona Rajko Mitić je na njega ostavio najveći utisak. Takođe, dobrodošlicu Stefanu je poželeo i predsednik kluba Svetozar Mijailović. Očekivao je mališan sa Kosova da će imati priliku da vidi svog omiljenog igrača Milana Borjana na terenu, međutim nije ni sanjao da će ga upoznati. Posle završetka utakmice Stefan je sišao na teren Marakane, upoznao Zvezdinog kapitena ali i dobio vredan poklon, golmanske rukavice Milana Borjana.

- Presrećan sam što sam posetio Marakanu i bio na Zvezdinoj utakmici. Hvala Milanu Borjanu za rukavice koje mi je poklonio, veliki pozdrav za njega - rekao je Stefan Stojanović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda ugostila Stefana, dečaka sa KiM koji je ranjen na Badnje veče

Izvor: B92, 06.Feb.2023, 00:01

Fudbalski klub Crvena zvezde je na prolećnoj premijeri ugostio Stefana Stojanovića, dečaka koji je na Badnji dan ranjen na KiM..."Naš klub je godinama unazad uz srpski narod koji živi na Kosovu i Metohiji, a posebnu brigu vodi o srpskim svetinjama i ljudima koji se suočavaju sa mnogobrojnim problemima....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.