DIGLA SE PRAŠINA UOČI PRAVOG SPEKTAKLA: Juventus i Čelsi igraju u sredu, a oba tima su ‘zagrizla’ za ovog fudbalera!

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2021, 17:54

DIGLA SE PRAŠINA UOČI PRAVOG SPEKTAKLA: Juventus i Čelsi igraju u sredu, a oba tima su ‘zagrizla’ za ovog fudbalera!

Ljubitelji fudbala u sredu će uživati u pravoj fudbalskoj predstavi. U okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona, snage će odmeriti fudbaleri Juventusa i Čelsija. Izuzev same utakmice, ova dva velikana će se ‘boriti’ za još nešto, a to je jedan mladi talenat za koga su oba tima zainteresovana. U pitanju je sjajni vezista Monaka, […]
The post DIGLA SE PRAŠINA UOČI PRAVOG SPEKTAKLA: Juventus i Čelsi igraju u sredu, a oba tima su ‘zagrizla’ za ovog fudbalera! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ SE NASTAVLJA: Evo za koga navijaju Zvezda i Partizan – ne zanima ih derbi PSŽ – Siti, zna se koji mečevi utiču na naš koeficijent!

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2021, 09:17

Liga šampiona se nastavlja utakmicama drugog kola grupne faze... The post LŠ SE NASTAVLJA: Evo za koga navijaju Zvezda i Partizan – ne zanima ih derbi PSŽ – Siti, zna se koji mečevi utiču na naš koeficijent! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.