DELIJE SU BILE UZ ZVEZDU TOKOM CELE SEZONE: Evo koliko je navijača bilo ukupno na Marakani

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 14:51

DELIJE SU BILE UZ ZVEZDU TOKOM CELE SEZONE: Evo koliko je navijača bilo ukupno na "Marakani"

Najposećeniji je bio sa Makabijem.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je ukupno 455.931 navijač pružio podršku ekipi uživo sa stadiona "Rajko Mitić" u nedavno okončanoj sezoni.

 Najposećeniji meč bio je plej-of Lige šampiona protiv Makabija iz Haife, koji je pratilo preko 47.000 ljudi.  

 U duelima grupne faze Lige Evrope najveći broj navijača je posetio "Marakanu" na utakmici protiv Monaka, kad je crveno-bele bodrilo nešto više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 40.000 navijača. 

Iz kluba su podsetili sve navijače da već sad mogu da obnove članske karte.  

Cena junior članske karte iznosi 1.200, dok za zvezdaše sa pravom glasa na klupskim izborima iznosi 1800 dinara. Klub je takođe doneo odluku da će sezonske karte uskoro biti u prodaji, o čemu je javnost biti blagovremeno obaveštena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.