DEJVIS KUP: Kanada povela protiv Srbije sa 2:1

Izvor: NaDlanu.com, 14.Sep.2013, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJVIS KUP: Kanada povela protiv Srbije sa 2:1

Teniska reprezentacija Kanade vodi protiv Srbije sa 2-1 u pobedama posle drugog dana polufinalnog duela Dejvis kupa.

U Beogradskoj areni Danijel Nestor i Vasek Pospišili savladali Iliju Bozoljca i Nenada Zimonjića sa 6:7 (6:8), 6:4, 3:6, 7:6 (7:5), 10:8.Meč je trajao četiri sata i 21 minut.Odluka o konačnom pobedniku pašće sutra, kada se igraju još dva meča u singlu.Od 14 sati snage će odmeriti >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Novak Đoković i Miloš Raonić, dok će nakon njih na teren Janko Tipsarević i Pospišil.Prvog dana takmičenja, u petak, vođstvo Srbiji doneo je Đoković pobedom nad Pospišilom, a izjednačio je Raonić protiv Tipsarevića.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Beogradska Arena,   Nenad Zimonjić,   Novak Đoković

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejvis kup: Kanada u prednosti posle maratonskog meča dublova

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2013

Daniel Nestor i Vasek Pospišil doneli su prednost Kanadi protiv Srbije nakon drugog dana polufinala Dejvis kupa koje se igra u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Đoković najavljuje preokret

Izvor: RTS, 15.Sep.2013, 10:16

Đoković - Raonić 3:2 (0:0). Nedelja je poslednji dan polufinalnog okršaja Dejvis Kup reprezentacija Srbije i Kanade. Igraju se mečevi singla, odlučujući, a na terenu su prvi reket sveta i prvi reket Kanade - Novak Đoković i Miloš Raonić (14, RTS1). Posle njih na teren će i Janko Tipsarević...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.