DEFINITIVNO: Novak igra u utorak protiv Manarina!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFINITIVNO: Novak igra u utorak protiv Manarina!

Put ka četvrtfinalu Vimbldona Novak Đoković traži preko Francuza Adriana Manarina.

Meč Nadal - Miler se toliko odužio na Terenu broj 1, da je na kraju doneta odluka da Srbin i Francuz svoj meč osmine finala odigraju u utorak.

Izveštači sa Vimbldona javili su da je teren bio na Centralnom otkriven, što znači da je postojala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << opcija da se meč Srbina i Francuza odigra upravo tamo. Od kako su Federer i Dimitrov završili svoj meč tamo, teren je bio prazan.

Centre Court not yet tarped or tented, which means they're likely leaving it as an option for Djokovic-Mannarino... #Wimbledon

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) July 10, 2017

Ono što je sigurno jeste da su Nadal i Miler morali da završe meč zbog publike koja je kupila karte kako za taj, tako i za meč Đoković - Manarino.

There will be no further play this evening on Centre Court or No.1 Court #Wimbledon

— Wimbledon (@Wimbledon) July 10, 2017

NAJAVA MEČA

Sa Manarinom se Novak susreo samo jednom u karijeri, i to prošle godine na startu Vimbldona. Savladao ga je u tri seta 6:4, 6:3, 7:6.

Srpski teniser je favorit u odnosu na Francuza, kom je u prvom kolu predao Lopetz, da bi u drugom eliminisao Sugitu i porom Gaela Monfisa posle pet setova.

Novak je odlično trenirao ovih dana, naštelovao sve sprave i očistio glavu za krupne korake koji vode ka ulasku u završnu fazu Vimbldona 2017. U njihovom jedinom prethodnom meču, Novak je pobedio – i takav ishod “lebdi u vazduhu” i ovoga puta.

Bolji iz ovog duela igraće protiv Tomaša Berdiha, koji je savladao Dominika Tima posle pet setova.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.