UŽIVO: Đoković - Manarino (oko 20.20), veliki problem za Novaka

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Manarino (oko 20.20), veliki problem za Novaka

Meč osmine finala Vimbldona između Novaka Đokovića i Adrijana Manarina zakazan je kao treći na terenu broj 1 i već tada kada je bio objavljen raspored bilo je jasno da bi moglo da bude problema kada je u pitanju početak duela u neko pristojno vreme.

Naime, pre duela Srbina i Francuza na istom terenu igrače su Johana Konta i Karolina Garsija čiji je meč trajao 130 minuta, a posle njih na isti stadion izašli su Žil Miler i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rafael Nadal.

Iako su mnogi zbog forme u kojoj se nalazi Španac očekivali da on ovaj duel reši u tri seta sa tim se nije složio Luksemburžanin koji je prva dva seta rešio u svoju korist (6:3, 6:4), a kada je potom Nadal izjednačio na 2:2 bilo je jasno da Novak neće na teren pre 20 sati.

S obzirom da se i peti set odužio sada je već gotovo izvesno da Novak i njegov rival teško da mogu da završe svoj meč u ponedeljak.

Što se tiče Đokovića i Manarina oni su samo jednom igrali jedan protiv drugog i to prošle godine upravo na Vimbldonu kada je Srbin pobedio sa 3:0.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čak su i Englezi besni na organizatore: Kriminalno tretirate Novaka, Endijev ili Rodžerov meč biste odmah premestili! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017

Ljubitelji tenisa izbačeni su iz takta zbog predugog trajanja meča Nadal - Miler, što je odložilo početak duela Novaka Đokovića i Adrijana Manarina...Na terenu broj 1, Rafa i Žil igraju meč koji je potrajao više od četiri sata i 20 minuta, u petom setu je bilo 10:10 u gemovima, a Tviter se...

Nastavak na Telegraf.rs...

Posle svađe Novaka sa čelnicima ATP meč je definitivno otkazan

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2017

Duel Novaka Đokovića i Adrijana Manarina trebalo je da bude odigran kao treći po rasporedu na terenu broj 1, ali kako su se raniji dueli prilično odužili, pogotovo onaj između Nadala i Milera odlučeno je da Srbin i Francuz svoj meč odigraju u utorak...Svemu je prethodila rasprava srpskog tenisera...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.