DAO GOL ZA INTER, PA POLJUBIO GRB - JUVENTUSA Vidal zaprepastio navijače, izvinio se odmah: To mi je brat (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 13:22

DAO GOL ZA INTER, PA POLJUBIO GRB - JUVENTUSA Vidal zaprepastio navijače, izvinio se odmah: "To mi je brat" (VIDEO)

Čudan gest.

Fudbaler Intera Arturo Vidal objasnio je da je slučajno poljubio grb Juventusa pred duel dva tima u nedelju.

Inter je savladao Juventus i došao na prvo mesto u Seriji A, pa Milan večeras (20.45) na gostovanju Kalljariju želi da se ponovo odvoji od najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kaljari – Milan.

Uoči najvećeg derbija Italije, pojavio se snimak na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kome se vidi kako čileanski fudbaler ljubi grb Stare dame na dresu Đorđa Kjelinija.

- Nikada nisam želeo da poljubim grb drugog kluba. Taj poljubac je bio izraz ljubavi prema bratu sa kojim sam proveo divne godine. Poštujem svoj tim, naše navijače i ljude koji mi veruju. Dao bih dušu za Inter - poručio je Vidal.

Vidal accidentally kissed the Juventus badge before kick off 😂 pic.twitter.com/VduftSgVN4

— ESPN FC (@ESPNFC) January 17, 2021

Inter je pobedio Juventus 2:0. Upravo je Vidal doneo prednost milanskom timu u 12. minutu, a konačni rezultat postavio je Nikolo Barela u 52.

Podsećamo, Vidal je igrao za Juventus od 2011. do 2015.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.