‘DAĆU POSLEDNJI ATOM SNAGE ZA RADNIČKI’: Novo pojačanje na Čairu ima ogromne ambicije – ‘Meraklije’ će ga posle ovih reči zavoleti!

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2021, 14:10

‘DAĆU POSLEDNJI ATOM SNAGE ZA RADNIČKI’: Novo pojačanje na Čairu ima ogromne ambicije – ‘Meraklije’ će ga posle ovih reči zavoleti!

Fudbalski klub Radnički u sredu uveče je angažovao Kamerunca Mburija Bazila Jamkama. Ovaj defanzivac je doveden na Čair kao proveren igrač i sa veoma zanimljivom biografijom. Ima 23 godine, igrao je za seniorsku reprezentaciju Kameruna , a sa svojim prethodnim klubom iz domovine Bamendom nastupao je u afričkoj Ligi šampiona i bio veoma zapažen. Jamkam […]
The post ‘DAĆU POSLEDNJI ATOM SNAGE ZA RADNIČKI’: Novo pojačanje na Čairu ima ogromne ambicije – ‘Meraklije’ će ga posle ovih reči zavoleti! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Novo pojačanje Radničkog: Niš odskočna daska za ozbiljnu karijeru u Evropi

Izvor: JužneVesti.com, 02.Sep.2021

Uz novog trenera niški Radnički promovisao je i najnovije pojačanje, 23-godišnjeg defanzivca iz Kameruna Mburija Bazil Jamkama koji kaže da mu je želja da napravi dobru karijeru u Evropi, a da su Niš i Radnički prava sredina iz koje želi da krene ka tom svom cilju...Novo pojačanje u Radničkom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.