DA SE NE ZABORAVI: Dirljiva poruka Grobara posvećena Harisu Brkiću (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NE ZABORAVI: Dirljiva poruka Grobara posvećena Harisu Brkiću (FOTO)

Grobari su večeras napunili dvoranu ‘Aleksadnar Nikolić’ kakao bi dali podršku svojim ljubimcima protiv Bešiktaša, a iskoristili su priliku da obeleže godišnjicu smrti Harisa Brkića.

Podsetimo, sjajni košarkaš je ubijen na parkingu ispred dvorane Pionir dok je nastupao za crno-bele. Grobari su se setili svog ljubimca i posvetili mu parolu ‘Haris Brkić – Nikad zaboravljeni’… Uz to se orila pesma ‘Otišo si Harise, ostala je tuga, uvek ćete voleti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Grobari sa juga’…
FOTO: HOTSPORT The post DA SE NE ZABORAVI: Dirljiva poruka Grobara posvećena Harisu Brkiću (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Haris Brkić - Nikada zaboravljen! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2016

Navijači košarkaškog kluba Partizan razvili su tokom meča sa Bešiktašom transparent posvećen legendarnom Harisu Brkiću koji je ubijen ispred hale "Pionir" pre šesnaest godina...Košarkaši Partizana ugostili su Bešiktaš u okviru devetog kola FIBA Lige šampiona, a atmosfera na tribinama hale...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.