DA SE NAJEŽIŠ: Đorđević emotivno o Miciću - Vasa pokazao veličinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ: Đorđević emotivno o Miciću - Vasa pokazao veličinu!

Orlove očekuje najvažnija utakmica na Mundobasketu.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević oduševljen je odlukom Vasilija Micića da ostane uz nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Kini i pored smrti majke.

Micić i Đorđević su razgovorali po prijemu tužne vesti, a Micić je doneo hrabru odluku da ostane sa nacionalnim timom.

- Vasa je prolazio kroz težak period od početka priprema. Svaka mu čast što se nalazi ovde. Odlučio je da ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ekipom i to je velika stvar. Ovom prilikom javno upućujem saučešće porodici – rekao je Đorđević.

Orlovi su pošteno uzdrmani posle vesti da je preminula Micićeva majka Vesela.

- Nikome nije lako, saigrači mu daju podršku. Vasi je mnogo teško, ali je pokazao hrabrost i veličinu. Svaka mu čast – konstatovao je Đorđević.

Meč između Srbije i Argentine na programu je u utorak od 13 časova.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Djordjević: Micić ostaje sa reprezentacijom u Kini

Izvor: Beta, 09.Sep.2019

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević saopštio je danas da je Vasilije Micić odlučio da ostane uz nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Kini i pored smrtnog slučaja u porodici.Plejmejkeru Srbije Vasiliju Miciću danas je preminula majka, ali je, kako prenosi portal Mondo,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.