Djordjević: Micić ostaje sa reprezentacijom u Kini

Izvor: Beta, 09.Sep.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djordjević: Micić ostaje sa reprezentacijom u Kini

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević saopštio je danas da je Vasilije Micić odlučio da ostane uz nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Kini i pored smrtnog slučaja u porodici.Plejmejkeru Srbije Vasiliju Miciću danas je preminula majka, ali je, kako prenosi portal Mondo, on u razgovoru sa selektorom Djordjevićem odlučio da ostane uz Srbiju."Odlučio je da bude sa nama protiv Argentine i da odigra, to je velika stvar. Nije mu lako, nije mu bilo lako sve ovo vreme, od početka priprema. Sad prvi put o tome pričamo, ali on je prolazio kroz težak period i svaka mu čast što je ovde", rekao je Djordjević novinarima u Donguanu, prenosi Mondo.Novinari su upitali Djordjevića i koliko ovakva situacija utiče na tim."Nikome nije lako. Svi smo uz njega, pogotovo saigrači pokušavaju da mu daju podršku. To je jednostavno stvar koja se desila. Ne znam šta drugo da kažem. Njemu je sigurno jako teško, ali pokazao je veličinu, hrabrost. Svaka mu čast", rekao je Djordjević. Košarkaši Srbije i Argentine sutra od 13.00 igraju meč četvrtfinala Svetskog prvenstva.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ O NAJTEŽIM TRENUCIMA VASILIJA MICIĆA: Svi smo uz njega! Pokazao je veličinu, hrabrost... Svaka mu čast (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 09.Sep.2019

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je danas da je Vasilije Micić odlučio da ostane uz nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Kini i pored smrtnog slučaja u porodici.

Nastavak na Kurir...

OGROMNA TRAGEDIJA! PREMINULA MAJKA SRPSKOG KOŠARKAŠA: Dan pred meč sa Argentinom saznao je najgore moguće vesti!

Izvor: Scandal.rs, 09.Sep.2019

Tuga i bol u taboru srpske košarkaške reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini, a uzrok tome je najgora moguća tragedija koja je zadesila Vasilija Micića. Kako javljaju mediji, plejmejkeru Srbije je preminula majka dan pred meč četvrtfinala protiv Argentine. Po dolasku ekipe Srbije u Donguan,...

Nastavak na Scandal.rs...

Srbija ispred Amerike na Mundobasketu!? Đorđević dao šmekerski odgovor na prognoze

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 10:39

Selektor Orlova raspoložen...Srbija je prvi favorit za osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Kini prema FIBA rang listi favorita koja se pravi na osnovu pobeda i razlike na mečevima Mundobasketa. Posle Srbije sledi Australija, pa tek onda SAD...Selektor Srbije Aleksandar Đorđević odogvorio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.