”DA OBRADUJEMO ARMIJU”: Prucev poziva Delije na ”Marakanu” (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 10:44

”DA OBRADUJEMO ARMIJU”: Prucev poziva Delije na ”Marakanu” (VIDEO)

Na korak od overe titule...

Talentovani mladi fudbaler Crvene zvezde Jegor Prucev je iskoristio priliku da svim navijačima kluba poželi srećne uskršnje praznike, ali i da ih pozove da u subotu na utakmici protiv TSC budu na stadionu “Rajko Mitić”, kako bi zajedničkim snagama osvojili 34. titulu domaćeg prvenstva.

 Pred nama je kratak odmor koji će svima prijati. Praznično raspoloženje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je već prisutno i to me veoma raduje. Uskrs je izuzetno bitan za mene i moju porodicu, kao i sve ljude koji su pravoslavne veroispovesti. Dobro raspoloženje očekujem da posle praznika prenesemo i na teren i iskoristimo prvu priliku da osvojimo nacionalno prvenstvo, a to je utakmica protiv TSC - istakao je Jegor Prucev.

Pred crveno-belima je početak plej-ofa i duel protiv TSC, a Jegor Prucev je uveren da Crvena zvezda može da iskoristi već prvu priliku i u subotu osvoji Mozzart Bet Superligu Srbije.

- Čestitam zvezdašima predstojeći Uskrs, želim im da uživaju sa svojim porodicama, ali i da se već u subotu vidimo u velikom broju na stadionu “Rajko Mitić”. Njihova podrška će nam biti od velikog značaja, celu sezonu su bili naš dvanaesti igrač. TSC je ozbiljna ekipa, koja je u samom vrhu tabele i bori se za Evropu. Svesni smo značaja te utakmice, možemo da osvojimo šestu uzastopnu titulu i obradujemo armiju navijača već na startu plej-ofa, verujem da će biti uz nas - zaključio je Jegor Prucev.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prucev poziva na TSC: Da u subotu obradujemo armiju navijača

Izvor: B92, 15.Apr.2023

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Jegor Prucev je iskoristio priliku da svim navijačima kluba poželi srećne uskršnje praznike...Takođe, Prucev ih je pozvao da u subotu na utakmici protiv TSC budu na stadionu “Rajko Mitić”, "kako bi zajedničkim snagama osvojili 34. titulu domaćeg prvenstva"..."Pred...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.