Prucev poziva na TSC: Da u subotu obradujemo armiju navijača

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 11:08

Prucev poziva na TSC: Da u subotu obradujemo armiju navijača

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Jegor Prucev je iskoristio priliku da svim navijačima kluba poželi srećne uskršnje praznike.

Takođe, Prucev ih je pozvao da u subotu na utakmici protiv TSC budu na stadionu “Rajko Mitić”, "kako bi zajedničkim snagama osvojili 34. titulu domaćeg prvenstva".

"Pred nama je kratak odmor koji će svima prijati. Praznično raspoloženje je već prisutno i to me veoma raduje. Uskrs je izuzetno bitan za mene i moju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodicu, kao i sve ljude koji su pravoslavne veroispovesti. Dobro raspoloženje očekujem da posle praznika prenesemo i na teren i iskoristimo prvu priliku da osvojimo nacionalno prvenstvo, a to je utakmica protiv TSC", istakao je Jegor Prucev.

Pred crveno-belima je početak plej-ofa i duel protiv TSC, a Jegor Prucev je uveren da Crvena zvezda može da iskoristi već prvu priliku i u subotu osvoji Superligu Srbije.

"Čestitam zvezdašima predstojeći Uskrs, želim im da uživaju sa svojim porodicama, ali i da se već u subotu vidimo u velikom broju na stadionu “Rajko Mitić”. Njihova podrška će nam biti od velikog značaja, celu sezonu su bili naš dvanaesti igrač. TSC je ozbiljna ekipa, koja je u samom vrhu tabele i bori se za Evropu. Svesni smo značaja te utakmice, možemo da osvojimo šestu uzastopnu titulu i obradujemo armiju navijača već na startu plej-ofa, verujem da će biti uz nas", zaključio je Jegor Prucev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.