DA LI SE OVO MOGLO OČEKIVATI: Jokić ODGOVORIO na pitanje da li će igrati kvalifikacije za OI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 12:34

DA LI SE OVO MOGLO OČEKIVATI: Jokić ODGOVORIO na pitanje da li će igrati kvalifikacije za OI

Denver eliminisan.

Srpski centar Nikola Jokić kaže da nije siguran hoće li se staviti na raspolaganje selektoru Igoru Kokoškovu za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Na pitanje da li će igrati na kavlifikacionom turniru u Beogradu, MVP NBA odgovorio je pošto je njegov Denver i četvrti put zaredom poražen od Finiksa čime je eliminisan iz plej-ofa.

- Ne znam. Tek sam završio NBA sezonu - kratko je odgovorio Jokić, a konačni odgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verovatno ćemo dobiti u narednim danima.

Kreću i Španci! I to večeras (21.00) protiv Švedske, koja ima zanimljivu ekipu, ali je kvalitetom daleko od Španije. Kvota na Furiju u Mozzartu je najveća na svetu, 1,45, iks je 4,40, a dvojka čak 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Švedska.

Kvalifikacioni turnir za plasman na Oi se održava u Beogradu, od 29. juna do 4. jula. Samo pobednik turnira plasiraće se na Olimpijske igre u Tokiju, a košarkaški turnir igra se od 24. jula do 8. avgusta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.