DA LI JE OVO KRAJ? Serena u suzama govorila o ZAVRŠETKU KARIJERE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2021, 11:12

DA LI JE OVO KRAJ? Serena u suzama govorila o ZAVRŠETKU KARIJERE (VIDEO)

Teško podnela poraz.

Američka teniserka Serana Vilijams poražena je u polufinalu Australijan opena od Naomi Osake. Ono što je javnosti privuklo pažnju je konferencija za medije posle meča koju je Amerikanka napustila u suzama nakon što joj je postavljeno pitanje na koje svi žele da znaju odgovor.

Nakon poraza, Serena nije odmah napustila teren. Zadržala se duže nego obično, mahala je publici, poklonila se tri puta ispred tribina Rod Lejver Arene i tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tada otišla u svlačionicu.

Arsenal nikako kroz Premijer ligu ne može do Lige šampiona, pa mu je Liga Evrope sada prioritet. A večeras (21.00) u prvom meču 1/16 finala gostuje Benfiki, koja ne blista. Kvota na dvojku je 2,35, kec je 3,05, a iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - Arsenal.

Logično, na konferenciji za medije je dobila pitanje da li je to bio poseban pozdrav i da li joj je ovo bio poslednji Australijan open u karijeri.

Serena nije odgovorila direktno, pokušala je da izbegne pitanje, ali se rasplakala. Nakon toga je ustala i otišla. Konferencija je trajala manje od četiri minuta. Nije se vratila pred novinare.

Na pitanje da li je aplauz koji je uputila publici bio neka vrsta oproštaja odgovorila je kratko i jasno:

- Ako se ikada oprostim, neću reći nikome.

Zatim je usledilo pitanje o loše odigranom meču u polufinalu:

- Ne znam, gotova sam - rekla je Serena i tada počela da plače, ustala i napustila salu za konferencije.

Još dugo će se zbog njenih suza spekulisati o mogućem kraju jedne velike karijere.

Serena ima 39 godina. I jedan Gren Slem koji žarko želi da osvoji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.