Čukarički u Jerevanu overava plasman u naredno kolo

Izvor: RTS, 16.Jul.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički u Jerevanu overava plasman u naredno kolo

Fudbaleri Čukaričkog danas igraju drugi meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Banantsa u Jermeniji i 90 minuta ih deli od prolaska u narednu rundu. Direktan prenos meča možete pratiti od 17 časova na Drugom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, kretanje rezultata na našem portalu.
Izabranici Aleksandra Veselinovića u Jerevan su doputovali sa visokih 3:0 ostvarenih u prvom meču na Banovom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << brdu, a šef stručnog štaba ističe da današnji susret njegovi igrači moraju da počnuo od nule.

"Očekujemo kvalitetu utakmicu, apsolutno smo zaboravili ono što se dešavalo na prvoj utakmici. Rekao sam i pre prve utakmice da ce ovaj dvomeč biti rešen posle poslednjeg zvižduka u Jerevanu. Počinjemo utakmicu rezultatom 0:0 sa težnjom da ostvarimo pobedu, da nametnemo svoj stil igre i da analuiramo kvalitete protivnika. Ulazimo spremni u utakmici i spremni da je dobijemo", rekao je Veselinović.
Napadač Milutin Vidosavljević istakao je da njegovi saigrači i on moraju da reprezentuju ofanzivni fudbal.
"Odradili smo jedno poluvreme u Beogradu, a Jermeniji se nadam da ćemo da obezbedimo prolaz. Najmlađa smo ekipa u Superligi, puna energije, trošimo se i ne volimo da igramo defanzivan fudbal. Sigurno se nećemo braniti, bićemo ofanzivni kao u Beogradu", rekao je Vidosavljević.
Golgeter Čukaričkog Slobodan Tedić i dvostruki strelac u prvom susretu, kaže da njegov tim ima motiv da pokaže još bolju igru u Jerevanu.
"Idemo još jače, da pobedimo i tamo. Dobar rezultat smo napravili na Banovom brdu, ali imamo motiv za još jači rad i bolje se pokažemo. Biće mnogo teže, igramo u gostima i nadam se da ćemo pobediti", rekao je Tedić.
Ako "Brđani" uspešno završe posao protiv Banantsa, naredni rival biće im verovatno norveški Molde koji je u prvom duelu deklasirao Rejkavik 7:1.
Revanš utakmica Banants - Čukarički igra se u Jerevanu od 17 sati po srednjeevropskom vremenu uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Petarda" Čukaričkog u Jerevanu za drugo kolo kvalifikacija za LE

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2019

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se večeras u drugo u kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su u Jerevanu pobedili domaći Banants 5:0 (2:0), ukupnim rezultatom 8:0...Posle ubedljivih 3:0 u Beogradu izabranici Aleksandra Veselinovića i u revanšu su odigrali na visokom nivou, a mrežu rivala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Čuka svim snagama na Jermene! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019

Beogradski tim sasvim blizu prolaska u narednu rundu, ali zadatak treba biti obavljen na terenu...Fudbaleri Čukaričkog danas igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Jermeniji protiv Banantsa..."Brđani" su u Beogradu slavili sa ubedljivih 3:0 i bili za klasu bolji od svojih rivala,...

Nastavak na Sportske.net...

VRUĆE U JEREVANU: Lepotica deli pravdu Čukaričkom (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Jul.2019

Grkinja Hristina Kurompilia pomoćni sudija na meču između Banantsa i Čukaričkog Čukarički je završio čini se posao još u Beogradu. Banants je sa tri gola u mreži napustio prestonicu Srbije, a da nisu uspeli nijednom da matiraju golmana "brđana". I pred revanš u Jermeniji,...

Nastavak na Večernje novosti...

Zvezda "preživela" Suduvu, naredni rival Helsinki

Izvor: RTS, 16.Jul.2019

Crvena zvezda – Suduva 2:1 (2:0). Ekipa Crvene zvezda savladala je na stadionu "Rajko Mitić" litvanskog šampiona i plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Boaći i Marin strelci u prvom poluvremenu susreta, Gobeljić nepromišljenim isključenjem u nastavku donekle zakomplikovao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.