Crvena zvezda: EVROLIGA PAKET za 5.000 dinara!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda: EVROLIGA PAKET za 5.000 dinara!

Nove pogodnosti za navijače KK Crvena zvezda...

Košarkaški klub Crvena zvezda omogućio je navijačima kupovinu sezonskih ulaznica samo za utakmice Evrolige, u koju se srpski šampion vraća posle jednogodišnje pauze.

"Želju da svi zainteresovani budu uz naš tim u velikim utakmicama koje očekuju crveno-bele u Evroligi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tokom jeseni, zime i proleća, ali i da ponovo svetu pošalju sliku pune Arene i podrške kakvu nema niko u Evropi na svom terenu – KK Crvena zvezda mts pokazuje i izuzetno povoljnom cenom Evroliga paketa za nivo 400 koji za 15 utakmica u 'Štark Areni' iznosi – 5000 dinara", piše na sajtu crveno-belih.

Foto: MONDO/KK Crvena zvezda

Klub sa Malog Kalemgedana obavestio je javnost da je novitet u odnosu na ponudu iz juna meseca, kada je kontigent ulaznica u pretprodaji razgrabljen - EVROLIGA PAKET.

Foto: MONDO/KK Crvena zvezda

Odnosno, mogućnost kupovine paketa ulaznica za utakmice Evrolige koje Crvena zvezda igra u Areni. Novitet su i počasno mesto "Premium”, VIP loža premium, i mogućnost kupovine paketa ulaznica za evroligaške utakmice u Areni - SKY BOX.

"O svim pogodnostima koje donose ta mesta klub će detaljno informisati javnost pre početka prodaje sezonskih ulaznica koja zvanično startuje 2. septembra u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i prodajnim mestima klupskog partnera 'Ticket.rs'", navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Zvezda će u sledećoj sezonu igrati preko 40 utakmica u Beogradu i biće domaćin u dve dvorane "Štark Areni" i renoviranoj hali "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.