Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO PRIZNANJE Elzan Bibić u timu Evrope

Meč između Evrope i SAD u atletici biće održan 9. i 10. septembra na stadionu Dinamo u Minsku. Tim Evrope za ovo takmičenje izabran je na osnovu sezonske liste najboljih rezultata, a činiće ga po četiri takmičara u svakoj disciplini, 76 ženskih i 76 muških atletičara.
Od 21 igraju Krasnodar – Olimpijakos, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.
Osvajač bronzane medalje na mlađe seniorskom Prvenstvu Evrope, Elzan Bibić je jedini naš reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koji je dobio poziv za ovo prestižno takmičenje. On će trčati drugog dana u trci na 3000 m.
Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ću se prvi put takmičiti u kontinentalnoj reprezentaciji Evrope. Očekujem borbu sa najboljim dugoprugašima na svetu i siguran sam da ću dati sve od sebe za što bolji plasman – rekao je Bibić, a prenosi Atletski savez Srbije.

The post VELIKO PRIZNANJE Elzan Bibić u timu Evrope appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA ČAST ZA SRBINA: Bibić u Timu Evrope protiv Amerikanaca

Izvor: Kurir, 27.Avg.2019

Srpski atletičar Elzan Bibić izabran je u tim Evrope, koji će od 9. od 10. septembra nastupiti u meču protiv Sjedinjenih Američkih Država na stadionu Dinama u Minsku.

Nastavak na Kurir...

Bokser iz Tanzanije: Spreman sam za pobedu u Novom Pazaru

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019

Bokser iz Tanzanije Bruno Tarimo Vifuavivili rekao je u Novom Pazaru da je došao da pobedi Šerifa Gurdijeljca, u predstojećoj borbi za titulu internacionalnog prvaka u superpero kategoriji u okviru Međunarodne bokserske federacije (IBF).. Od 21 igraju Rozenborg – Dinamo Zagreb, a u kladionici...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.