Od ponedeljka nastavak prodaje sezonskih ulaznica za Zvezdu

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljka nastavak prodaje sezonskih ulaznica za Zvezdu

Košarkaški klub Crvena zvezda posle vrlo uspešne kampanje i pretprodaje sezonskih ulaznica kojoj se odazvao rekordan broj Zvezdaša, od ponedeljka 2. septembra nastavlja sa prodajom sezonskih karata!
Od 1 sat iza ponoći u WNBA igraju Indijana – Las Vegas, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gosšći 1.35.
Interesovanje navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << crveno-belih je i dalje veliko, a klub se uz vrlo originalnu kampanju koja će biti nastavljena i tokom septembra, ponovo odlučio za popularne cene, ali i još nekoliko novih vrsta ulaznica u okviru paketa “Evroliga” i pogodnosti koje čekaju sve koji bi da bodre Crvenu zvezdu i budu uz košarkaše tokom takmičarske sezone 2019/2020.
Želju da svi zainteresovani budu uz srpskog šampiona u velikim utakmicama koje očekuju crveno-bele u Evroligi tokom jeseni, zime i proleća, ali i da ponovo svetu pošalju sliku pune Arene i podrške kakvu nema niko u Evropi na svom terenu – KK Crvena zvezda pokazuje i izuzetno povoljnom cenom Evroliga paketa za nivo 400 koji za 15 utakmica u Štark Areni iznosi – 5000 dinara!
Takođe, novitet u odnosu na ponudu iz juna meseca, kada je kontigent ulaznica u pretprodaji razgrabljen, je EVROLIGA PAKET, odnosno mogućnost kupovine paketa ulaznica za utakmice Evrolige koje Crvena zvezda igra u Areni. Novitet su i počasno mesto “Premium”, VIP loža premium, i mogućnost kupovine paketa ulaznica za evroligaške utakmice u Areni – SKY BOX. O svim pogodnostima koje donose ta mesta klub će detaljno informisati javnost pre početka prodaje sezonskih ulaznica koja zvanično startuje 2. septembra u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i prodajnim mestima klupskog partnera Tickets.rs.
KK Crvena zvezda apeluje na sve zainteresovane, pošto je i dalje veliko interesovanje za sezonske ulaznice, da požure sa kupovinom svojih karata, pošto je kontigent ulaznica koje će važiti za celu sezonu i obe dvorane ograničen, zbog kapaciteta dvorane “Aleksandar Nikolić” u kojoj će Crvena zvezda mts organizovati svoje utakmice u regionalnom u domaćem takmičenju, ali i dve utakmice Evrolige (Barselona i Zenit) – piše u saopštenju crveno-belih.
Pogledajte cene sezonskih ulaznica za mečeve Crvene zvezde.

The post Od ponedeljka nastavak prodaje sezonskih ulaznica za Zvezdu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda: EVROLIGA PAKET za 5.000 dinara!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019

Nove pogodnosti za navijače KK Crvena zvezda....Košarkaški klub Crvena zvezda omogućio je navijačima kupovinu sezonskih ulaznica samo za utakmice Evrolige, u koju se srpski šampion vraća posle jednogodišnje pauze..."Želju da svi zainteresovani budu uz naš tim u velikim utakmicama koje očekuju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.