Crno-beli startuju u Ligi Evrope, AZ Alkmar u Humskoj

Izvor: RTS, 19.Sep.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli startuju u Ligi Evrope, AZ Alkmar u Humskoj

Fudbaleri Partizana će večeras od 21 čas na stadionu u Humskoj odigrati prvu utakmicu grupne faze Lige Evrope protiv holandskog AZ Alkmara. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), Radio Beogradu 1, tok meča pratite na našem portalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan je u dobroj formi što je pokazala poslednja utakmica u domaćem prvenstvu i pobeda protiv Proletera.

Povratak Lazara Markovića pojačaće konkurenciju u napadu, a jedino što brine trenera crno belih Miloševića je lakša povreda Sume, koji možda neće biti među startnih 11 protiv Alkmara.
U Partizanovoj grupi osim Holanđana još su Mančester Junajted i Astana iz Kazastana tako da su dueli sa Alkmarom možda ključni u borbi za jedno od prva dva mesta u grupi.
Trener Partizana Savo Milošević, pred meč prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara, rekao da su svi igrači spremni i ako daju svoj maksimum mogu da se nadaju dobrom rezultatom.
"Iskoristili smo pauzu u prvenstvu da se spremimo za ono što nas čeka. Nekako smo uspeli da juče i prekjuče na terenu imamo 29 igrača. Spremnih i ornih, bez ijedne povrede. Juče sam po stadionu lupao čaše zbog malera. To je dobra stvar pred ovaj niz utakmica koji nas čeka, da imamo sve igrače na okupu", rekao je Milošević na konferenciji za medije u Humskoj.

Milošević je za AZ Alkmar rekao da je klasičan predstavnik holandskog fudbala.
"Jedna od ekipa koja ne odustaje od igranja u bilo kojoj fazi. Ekipa koja je na svakom delu terena ofanzivno orijentisana. Sve ono što igra većina holandskih ekipa", zaključio je Milošević.
Crno-beli će i ovaj susret igrati bez publike, a dozvolom UEFA na stadionu će biti prisutna deca do 14 godina.
Očekuje se da će oko 20.000 dece iz Srbije i Republike Srpske biti sutra na tribinama.
Meč između Partizana i AZ Alkmara igra se u u Humskoj od 21 sat uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan „kupuje“ još jednog Natha

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2019

Sedmica velikih izazova. Početak grupne faze Lige Evrope i 161. večiti derbi mogli bi u značajnoj meri da odrede putanju Parnog valjka tokom jeseni, u slučaju dve pobede u tri dana prilično bi popravio raspoloženje među navijačima gladnih uspeha. Posle jednogodišnjeg odsustva, Partizan se vratio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Srpska peva "napred crno-beli ooo..." (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2019

Trebinjski Leostars na utakmici u Beogradu. Ekspedicija od 48 mladih igrača i četvorica članova Uprave FK Železničara iz Doboja krenuli su na prvu utakmicu predstavnika Srbije u ovogodišnje Ligi Evrope Fudbalski klub Partizan na utakmici sa Alkmarom, imaće podršku i 48 dečaka,...

Nastavak na Večernje novosti...

PARTIZAN VEČERAS (21) ČEKA AZ ALKMAR Crno-beli priželjkuju reprizu 2015. godine

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019

Nekadašnji trener Partizana Zoran Milinković bi mogao u četvrtak da recituje onu čuvenu pesmu Jovana Jovanovića Zmaja “Gde ja stadoh, ti produži”. Bila bi to poruka za Savu Miloševića, sadašnjeg stratega crno-belih jer on će imati zadatak da ponovi Milinkovićev uspeh, da savlada AZ Alkmar...

Nastavak na 011vodič.com...

Partizanu nedovoljni penal i igrač više, Alkmar odneo bod iz Beograda

Izvor: B92, 19.Sep.2019

Fudbaleri Partizana remizirali su sa AZ Alkmarom na domaćem terenu rezultatom 2:2 u prvom kolu Lige Evrope...Partizan nije uspeo da dođe do pobede uprkos tome što je imao igrača više i dosuđen penal u svoju korist...Crno-beli su imali podršku preko 20.000 mališana iz cele Srbije, koji su došli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.