Crno-beli savladali Krku i postali korak bliži plej-ofu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli savladali Krku i postali korak bliži plej-ofu (FOTO)

Izabranici Andree Trinkijerija pobedili na domaćem terenu ekipu Krke rezultatom 87:55.

Košarkaši Partizana pobedili su u 15. kolu ABA lige ekipu Krke rezultatom i tako upisali treći uzastopni trijumf i postali korak bliži ulasku u plej-of regionalnog takmičenja.

Ova utakmica dobro je “legla” izabranicima Andree Trinkijerija pošto su u Evrokupu pobedili Albu iz Berlina, dok je Krki ovo drugi uzastopni poraz (prethodno je izgubila od Crvene zvezde).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
AFTER 3/4: @PartizanBC - @bckrka 61:41.

PHOTO GALLERY: https://t.co/UHTd7ACFYl #ABALiga pic.twitter.com/e61Ji9DRgl— ABA Liga (@ABA_League) 12. јануар 2019.

U dvorani "Aleksandar Nikolić su od prve do poslednje sekunde kontrolisali dešavanja na parketu i došli do ubedljive pobede - 87:55 (20:11, 19:19, 22:11, 26:14). Meč će ostati upamćen po snažnom zakucavanju Bandže Sija u prvom delu. A kako su gosti igrali možda najbolje ilustruje podatak koji kaže da su imali čak 23 izgubljene lopte.

Najefikasniji u timu Andree Trinkijerija bili su Pejdž sa 17 i Nikolić sa 15 poena, na drugoj strani se istakao Lapornik sa 13 poena.

Krka je poslednjeplasirana ekipa regionalnog šampionata.

Uskoro opširnije ...

Hala: Aleksandar Nikolić

Sudije: Hordov, Jovčić, Terlević

Partizan: N. Janković, Pejžd, Si, Marinković, Veličković, Pecarski, Zagorac, Renfro, S. Janković, Lendejl, Gagić, Nikolić.

Krka: Jančar Carc, Škedelj, Osolnik, Bratož, Stipaničev, Đapa, Fifolt, Balažič, Jošilo, Lalić, Lapornik

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.