Crno-beli protiv Bešiktaša za bolji utisak: Očekujem hrabar i drzak Partizan!

Izvor: Press, 06.Nov.2014, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli protiv Bešiktaša za bolji utisak: Očekujem hrabar i drzak Partizan!

Fudbaleri Partizana danas u Istanbulu igraju protiv domaćeg Bešiktaša utakmicu 4. kola Lige Evrope, a trener Marko Nikolić nada se da njegov tim može da pruži dobru partiju i napravi iznenađenje.
"Ovo je još jedna izvanredna prilika za igrače Partizana da provere mogućnosti u ozbiljnom takmičenju. Snagu i kvalitet Beškitaša osetili smo u Beogradu, utakmicom u Istanbulu stičemo dragoceno iskustvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jer smo autsajderi, ali nadam se da ćemo se prikazati u mnogo boljem svetlu nego u prvom meču", rekao Nikolicih pred važan ispit crno-belih.

On je istakao da Partizan mora da pruži mnogo bolju partiju nego u Beogradu 23. oktobra, kada je od istog rivala poražen sa 4:0.

PROČITAJTE JOŠ:
Mesi izjednačio rekord po broju golova u Ligi šampiona
CSKA zaledio Siti, Bajern siguran protiv Rome, Luiz Adrijano nastavio teror
OBRAZLOŽENJE UEFA: Tri razloga zašto su Srbiji oduzeta tri boda!
   
"Moramo dostojanstveno da se predstavimo evropskoj javnosti, ko god bio s druge strane terena verujemo u pozitivan rezultat. U prvom meču nismo pokazali kvalitet i verujem da možemo da ih iznenadimo više nego oni nas. Ne želimo da pretimo, ali Partizan nije došao na izlet. Očekujemo hrabar i drzak Partizan", poručio je Nikolić i ocenio da njegov tim matematički još nije izgubio šanse za prolaz u narednu fazu takmičenja, jer je, kako je naveo, "u sportu sve moguće".

Prema njegovim rečima, šansu protiv Bešiktaša dobiće igači sa nešto manjom minutažom.

"U Partizanu ne postoji prvi i drugi tim, imamo dosta igrača u rotaciji i neki fudbaleri su zaslužili da dobiju šansu. Verujem da će je iskoristiti", zaključio je Nikolić.

Utakmica 4. kola C grupe Lige Evrope između Bešiktaša i Partizana igra se večeras u Istanbulu od 19 sati.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan danas protiv Bešiktaša želi da popravi utisak

Izvor: Studio B, 06.Nov.2014

Fudbaleri Partizana u Istanbulu igraju protiv domaćeg Bešiktaša utakmicu 4. kola Lige Evrope, a trener Marko Nikolić nada se da njegov tim može da pruži dobru partiju i napravi iznenađenje..."Ovo je još jedna izvanredna prilika za igrače Partizana da provere mogućnosti u ozbiljnom takmičenju....

Nastavak na Studio B...

Partizan gost Bešiktaša, zbog crno-belih u Istanbul stižu i "grobari"

Izvor: Blic, 06.Nov.2014

Fudbaleri Partizana ovog četvrtka od 19 sati u Istanbulu igraju protiv domaćeg Bešiktaša utakmicu 4. kola Lige Evrope, a na tom meču beogradski crno-beli imaće podršku i svojih navijača...Kako prenosi "Sportski žurnal", put Turske je krenulo oko 200 "grobara"...Sa druge strane, trener jedinog...

Nastavak na Blic...

MATIĆ: Nismo srećni remijem, ali smo i dalje lideri!

Izvor: Press, 06.Nov.2014

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je danas da je nezadovoljan remijem protiv Maribora (1:1) u Ligi šampiona, ali poručio da je taj rezultat najpravedniji. . Slovenački šampion je golom Agima Ibraimija bio na korak od...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.