Ćolova revolucija - Atletiko nećete prepoznati u novoj sezoni!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ćolova" revolucija - Atletiko nećete prepoznati u novoj sezoni!

"Jorgandžije" potpuno menjaju tim, ovo su mete!

Atletiko iz Madrida sprema velike promene. Naime, Dijego Simeone je dobio odrešene ruke, ali je problem što je promašio sa pojačanjima prethodnih sezona.

Kao što i sami znate, odlaze Godin, Felipe Luis, čeka se odluka Barselone oko Grizmana, a najverovatnije će, posle svega, crvenog kartona i loše forme Dijego Košta završiti u Kini.

Uz Moratu koji ostaje, Simeone cilja Ikardija i to će po svemu sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti jedina ponuda koju Inter ima, oko 70 miliona za ražalovanog kapitena.

Simeone želi i Insinjea, ali on je preskup, a jedini sigurni u timu za narednu sezonu su, osim Morate, golman Oblak, Himenez, Koke, Tomas i verovatno Saul, osim ako Siti ne plati ogroman novac.

Rodrigo navodno želi da ide, ali ga se Simeone neće odreći, ostaje verovatno i Arijas, dok bi Stefan Savić koji posle sukoba sa kondicionim trenerom Ortegom ne igra, mogao da napusti klub. Prva meta za štopera ostaje Bleki Milenković, podsetimo i da Lukas Ernandez odlazi u Bajern. Vitolo, Kalinić, Lemar nisu opravdali očekivanja, ali Francuz ostaje, za Španca i Hrvata zavisi od ponuda. Prema procenama u novoj startnoj postavi biće pet ili šest novih igrača, što znači da Simeone sprema revoluciju.

Mnogo toga zavisiće od Grizmana, ali su navodno "Jorgandžije" spremne da taj novac, ako Francuz ode u Barselonu, ulože u Dibalu iz Juventusa...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.