Čik neka neko krene na Voltersa: Taj koji bi me pljunuo isto veče bi jeo na slamčicu

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čik neka neko krene na Voltersa: Taj koji bi me pljunuo isto veče bi jeo na slamčicu

Napadač Stouka Džonatan Volters izjavio je da bi svakog ko bi ga pljunuo, tako "udesio" da bi taj isto veče jeo na slamčicu. Ovu poruku Volters je poslao kao opomenu igračima poput Džonija Evansa i Papisa Sisea, koji su se međusobno pljuvali tokom meča Junajteda i Njukasla. 

Napadač "svraka" je već žestoko kažnjen sa sedam utakmica, jer je uzvratio Evansu na isti način na koji ga je ovaj isprovocirao - pljuvanjem. Irac još čeka kaznu.

Volters kaže da bi takve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ljude rado "propustio kroz šake".

- Kao igrač sve možete da prihvatite u borbi: štipanje, udarce, sve što može da "zakuva" meč. Takve stvari su normalne u fudbalu. Ali, pljuvanje je nešto najniže. To je dno dna. Ako bi mene neko pljunuo u lice ili pljunuo ka meni, mislim da bi isto veče jeo na slamčicu - poručio je Volters, prenose strani mediji.

(Foto: Beta/AP/Mike Egerton, PA Wire)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Volters upozorava: Kad bi me neko pljunuo na terenu, taj bi jeo supu na slamčicu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2015

“Igrači ti rade svašta kada nemaš loptu - štipaju, udaraju kako bi te izveli iz takta. Te sitne stvari se događaju na svakom meču. Ali, pljuvanje je stvarno nisko, to je dno dna”, istakao je štic Stouk Sitija..Ne bismo vam preporučili da pljunete Džonatana Voltersa! Korpulentni napadač...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.