Volters upozorava: Kad bi me neko pljunuo na terenu, taj bi jeo supu na slamčicu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volters upozorava: Kad bi me neko pljunuo na terenu, taj bi jeo supu na slamčicu! (VIDEO)

“Igrači ti rade svašta kada nemaš loptu - štipaju, udaraju kako bi te izveli iz takta. Te sitne stvari se događaju na svakom meču. Ali, pljuvanje je stvarno nisko, to je dno dna”, istakao je štic Stouk Sitija

Ne bismo vam preporučili da pljunete Džonatana Voltersa! Korpulentni napadač Stouka u izjavi za britanski TalkSport osvrnuo se na incident sa meča između Njukasla i Mančester Junajteda kada su se Džoni Evans i Papis Sise >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << međusobno pljuvali, te jasno poručuje da bi onaj koji bi se drznuo da tako nešto uradi njemu završio tako što bi se hranio na slamku!



Podsetimo, Evans je nakon jednog duela pljunuo tamnoputog napadača Svraka, da bi mu ovaj nekoliko trenutaka kasnije uzvratio istom merom. Obojicu verovatno očekuju duže pauze, najverovatnije po šest utakmica. Volters nije nežan u duelima, naprotiv. On nema ništa protiv sitnih udaraca i provokacija na terenu, ali za pljuvanje rivala ne postoji nijedno opravdanje.

“Igrači ti rade svašta kada nemaš loptu - štipaju, udaraju kako bi te izveli iz takta. Te sitne stvari se događaju na svakom meču. Ali, pljuvanje je stvarno nisko, to je dno dna. Kada bi se to meni dogodilo, onaj koji bi me pljunuo jeo bi supu na slamčicu te večeri. Ne bih bio baš srećan da mi se to desi”, istakao je špic popularnih Potersa.

Mi se ne bismo šalili sa Džonatanom Voltersom...

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Incident,   Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kazna za "pljuvače"

Izvor: RTS, 07.Mar.2015, 12:37

Džoni Evans i Papis Sise suspendovani zbog međusobnog pljuvanja. Sampdorija ponovo pobeđuje, Aston Vila u polufinalu FA kupa. Nava nije uspeo da se plasira u finale. Ana Ivanović u polufinalu Montereja. Nava bez finala na 1.500 m. Harden trećim "tripl dablom" u sezoni srušio Detroit. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.