Čarke koje su umalo prešle granicu: Mitrović i Tomović na ivici tuče!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarke koje su umalo prešle granicu: Mitrović i Tomović na ivici tuče!

Dvojica internacionalaca su se toliko "ubeđivali" u svlačionici na poluvremenu da su ih kapiten Ivanović i slektor Ćurčić razdvajali

Tenzija u fudbalskoj reprezentaciji Srbije dospela je do ivice pucanja, a minuli poraz u Ostravi od Češke (1:4), doneo je i nove čarke i sukobe unutar tima. U klinču su se ovaj put našli Aleksandar Mitrović i Nenad Tomović, a kako prenose Novosti, prepirka je trajala nekoliko minuta.

Prema navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lista, dvojica internacionalaca su se toliko "ubeđivali" da je umalo došlo do tuče u svlačionici Orlova, a veći incident su sprečili kapiten Branislav Ivanović i selektor Radovan Ćurčić, koji su se umešali i razdvojili zaraćene strane.

Ipak, da se nisu baš do kraja "ispričali" na temu ko je kriv kod prvog gola, videlo se već u 62. minutu, pre drugog gola domaćina, kada je Nenad Tomović kao na ragbiju, sa dve ruke oborio Pudila na zemlju. Češkoj je posle gola sa penala bio širom otvoren put ka ubedljivoj pobedi.

Novosti podsećaju da su se kod Radovana Ćurčića u A selekciji ranije već zakačili, pa i potukli, Stefan Mitrović i Aleksandar Kolarov, u junu ove godine na pripremama u Austriji pred duel sa Danskom.

Posle sličnih informacija iz Ostrave jasno je da naš nacionalni tim sada više liči na raspuštenu bandu, nego na ozbiljnu fudbalsku reprezentaciju.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

DOKLE VIŠE? Umalo tuča u svlačionici "orlova"!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2015

Đavo je ušao u fudbalsku reprezentaciju Srbije. Odavno. I nikako da izađe! Tenzija je došla do ivice pucanja, a poraz u Ostravi od selekcije Češke (4:1) doneo je i nove sukobe unutar tima...U klinču su se ovoga puta našli Aleksandar Mitrović i Nenad Tomović!..Beogradski mediji prenose da je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.