Ćaćić i Slović poraženi u polufinalu Gemaksa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2009, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćaćić i Slović poraženi u polufinalu Gemaksa

BEOGRAD - Srpski teniseri Nikola Ćaćić i Aleksandar Slović nisu uspeli da se plasiraju u finale u konkurenciji dublova na čelendžer turniru "Gemaks Open" pošto su večeras u polufinalu izgubili od nemačkog para Mihael Kolman-Filip Marks sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:2.

Drugi polufinalni meč Ukrajinci Sergej Bubka i Sergej Stahovski predali su Lovru Zovku iz Hrvatske i Ajsamu Ul Hak Kurejšiju iz Pakistana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U preostalim mečevima drugog kola pojedinačne konkurenciji turnira, koji se igra za nagradni fond od 106.500 evra, danas su postignuti ovi rezultati:

Danijel Brands (Nemačka) - Nenad Zimonjić (Srbija) 4:6, 7:6 (7:2), 6:4.

Žoslen Uana (Francuska) - Sergej Stahovski (Ukrajina) 6:4; 6:7 (5:7); 7:6 (7:5)

Harel Levi (Izrael) - Karol Bek (Slovačka) 3:6; 2:6

Olivije Rohus (Belgija) - Diter Kindlman (Nemačka) 6:2; 6:2

Benedikt Dorš (Nemačka) - Lukaš Rosol (Češka) 6:3; 6:4

Sutra u četvrtfinalu igraju Viktor Troicki (Srbija) - Danijel Brands (Nemačka), Dominik Hrbati (Slovačka) - Sem Varburg (SAD), Olivije Rohus (Belgija) - Karol Bek (Slovačka) i Benedikt Dorš (Nemačka) - Žoslen Uana (Francuska).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.