ČUDO NEVIĐENO: Ovo je najjači tiket u istoriji regiona! Na 882 dinara uzeo 135.597 evra

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO NEVIĐENO: Ovo je najjači tiket u istoriji regiona! Na 882 dinara uzeo 135.597 evra

Neverovatan tiket MOZZARTOVOG igrača iz Makedonije

Ovo nije tiket! Ovo je čudo neviđeno! Dobro protrljajte oči pre nego što vidite kladioničarsko ostvarenje MOZZARTOVOG igrača iz Makedonije. Da vam skratimo muke i odmah da vam saopštimo egzaktne podatke: srećni dobitnik je na tiket stavio 440 makedonskih denera (882 dinara) i inkasirao 135.597 evra. Ili da vam još plastičnije objasnimo – 16.702.235 dinara.

Sigurno je reč o rekorderu regiona, igraču koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je pomerio standarde klađenje. Čovek koji je tiket uplatio u Probištitu je apsolutni junak ovog bogatog sportskog dana.

TIKET MOŽETE DA VIDITE I OVDE

On je na tiket stavio 30 parova. Stariji kladioci bi rekli da je u pitanju prava zmija koja teško može da pronađe put do pravog dobitka. Ali naš igrač iz Makedonije je demantovao sve te nenapisane zakone sportskog klađenje. Uostalom, uhvatio je kvotu 13.143.

Na prvu loptu odigrao je na sigurno. Na istorijski tiket stavio je šest parova iz engleskog Čempionšipa i opredelio se za duplu šansu 1x. Isplatio mu se takav rezon, mada mu je sigurno bilo vruće dok je čekao kraj meča između Derbija i Brajtona.

Isto tako u jutarnjim časovima je bio siguran u gađanju Japanaca.

Sve je to oplemenio pogođenim parovima u Švajcarskoj, Norveškoj, Danskoj, a najviše osmeha mu je razvukao par iz Cvajte. Odlučio se da na meču između Dinama iz Drezdena i Nirnberga odigra 2+. Gosti su vodili do 90.minuta, ali onda je Drezden izjednačio i ostavio našeg igrača u životu.

Šampanjac je mogao da bude otvoren negde pre 22 sata. Naš igrač je pokazao da je vrsni poznavalac balkanskog fudbala. Osetio je da će Dinamo lako slaviti u Vinkovcima, a imao je i pogotke u Srbiji. Metalac je savladao Napredak, a Voždovac je bio bolji od Borca iz Čačka.

MOZZART BONUS

Za sve što je uradio naš igrač iz Makedonije je nagrađen MOZZARTOVIM bonusom od 40 posto koji u ovom slučaju iznosi 56499 evra (3469918 denara).

Još jednom, svaka čast majstore. I još jednom pogledajte tiket OVDE.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.