CRVENA ZVEZDA TRIJUMFOVALA PROTIV METALCA: Krstović pogodio u Gornjem Milanovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 21:36

CRVENA ZVEZDA TRIJUMFOVALA PROTIV METALCA: Krstović pogodio u Gornjem Milanovcu

Gol postignut u samoj završnici meča.

Posle pobede u prvoj pripremnoj utakmici protiv IMT-a sa 2:0, fudbaleri Crvene zvezde savladali su u drugom test meu i novog superligaša, Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 1.0 (0:0). Strelac jedinog gola bio je u 89. minutu Nikola Krstović.

Brzo je mogla Crvena zvezda do vođstva posle kombinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povratnika Aleksandra Kataija i novajlije Srđana Spiridonovića u 13. minutu. Katai je odlično uposlio Spiridonovića koji je iz punog trka utirao pravo u golmna Metalca Puletića. Gajć je u padu pokušao tri minuta kasnije posle centaršuta Hajdina, ali nije bilo opasnosti po gol Metalca. Gaić je i u 22. minutu pokušao, ali je nejgov udarac odbranio Puletić.

Stanković je već u 32. minutu izvršio prvu izmenu pošto je umesto Hajdina ušao u igru Strahinja Eraković, a crveno-beli su do odlaska na veliki odmor propustili još nekoliko prilika, pa je rezultat na poluvremenu bio nerešen

Spiridonović je na debiju u Zvezdinom dresu bio prilično raspoložen pa je u 49. minutu šutirao sa dvadesetak metra pošto ga je uposlio Ivanić, ali je lopta otišla pored gola. Ivanić je mogao do gola u 55. minutu posle dobrog driblinga, ali je uletić bio oprezan i uspeo da odbrani jš jedan udarac. Katić na golu Zvezde je bio neodlučan u 72. minutu, a Maksimović to nije iskoristio jer je njegov lob završio preko gola. Krstović je u 88. minutu volejem pokušao da postigne gol, ali je Savić to odbranio. Ipak, bila je to uvertira za ono što je usledilo u 89. minutu kada je Krstović glavom savladao Savića na centašut Gobeljića i tako rešio pitane pobdnika u prijateljsom duelu.

Do pre desetak dana verovalo se da će večerašnji (21.45) meč Juventusa i Lacija odlučivati o tituli, ali su Rimljani očajnim nizom uručili novu titulu Staroj dami i sada se igra najviše za prestiž. Kec je 1,63, iks 3,90, dvojka 5,50, a tip GG3+ 2,00.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.