POSLE NOVE POBEDE: Stanković je imao šta da kaže o igri Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 21:36

POSLE NOVE POBEDE: Stanković je imao šta da kaže o igri Zvezde!

Crveno-beli slavili u Gornjem Milanovcu.

Nije krio zadovoljstvo Dejan Stanković posle još jedne pobede u pripremnom periodu. Crvena zvezda je i u drugoj proveri bili uspešni, posle Grafičara savladali su i novog superligaša Metalac u Gornjem Milanovcu.

- Odlična provera, prijateljske utakmice služe sa to. Posle ozbiljnog rada izlazimo iz jakog meča, zadovoljan sam - rekao je Dejan Stanković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a potom se osvrnuo na učinak napadača:

- Ima tu konkretnosti u napadu, ali mora to da bude konkretnije. Igrom i presingom sam zadovoljan, ozbiljni napredak se vidi, ali u napadu mora da bude jača realizacija - istakao je šef struke crveno-belih Stanković.

Do pre desetak dana verovalo se da će večerašnji (21.45) meč Juventusa i Lacija odlučivati o tituli, ali su Rimljani očajnim nizom uručili novu titulu Staroj dami i sada se igra najviše za prestiž. Kec je 1,63, iks 3,90, dvojka 5,50, a tip GG3+ 2,00.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković o ozbiljnom napretku u igri!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2020

Dejan Stanković zadovoljan igrom Crvene zvezde...Ekipa Crvene zvezde je danas savladala Metalac iz Gornjeg Milanovca rezultatom 1:0, a jedini gol smo videli u samom finišu meča kada je Krstović uspeo glavom da iskoristi centaršut Gobeljića i da pogodi mrežu domaćina...Nakon utakmice oglasio se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.