Butorović podneo ostavku, skupština FK Vojvodina je odbacila

Izvor: Blic, 02.Sep.2011, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Butorović podneo ostavku, skupština FK Vojvodina je odbacila

Ratko Butorović je podneo ostavku na mesto predsednika skupštine FK Vojviodina, ali je svih 45 članova koji su prisustvovali sednici najvišeg tela novosadskog superligaša to odbilo.

"Ratko Butorović od večeras nije predsednik FK Vojvodina. Ostaću zauvek kao navijač. Kada je klub bio u najtežoj situaciji preuzeo sam ga, a sada znate kako funkcioniše. Uz sve članove Upravnog odbora mnogo sam ulagao, vraćao tuđe i stare dugove i sa ponosom odlazim iz kluba jer je mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toga urađeno. Dušebriž

nicima još jednom poručujem da su se prevarili kada su govorili 'Evo, Bata hoće da otme klub’, a na moju i inicijativu UO, zna se da je Vojvodina izuzeta od privatizacije. Sve obaveze prema zaposlenima i svakako fudbalerima smo izmirili, a loš je što nismo uspeli da osvojimo Kup u kojem smo, u vreme mog mandata, igrali u finalu tri puta a isto tako nismo prošli Vaduz”, rekao je Butorović, a prenosi "Sport”.

Ipak, njegova ostavka nije prihvaćena, pa će on i dalje voditi klub čijoj je skupštini prisustvovao kao gost jer mu je na snazi šestomesečna suspenzija zbog prekinute utakmice finala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana, 11. maja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.