Bundesliga - Ko će imati najlepši dres? (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Ko će imati najlepši dres? (foto)

Nešto više od mesec dana pre početka nove bundesligaške sezone predstavljamo vam dresove u kojima ćemo u narednih godinu dana gledati nemačke ekipe.

Nova fudbalska sezona lagano kuca na vrata a sigurni smo da ste se već uželeli kvalitetih utakmica u najboljim evropskim ligama.

Ukoliko ste pasionirani ljubitelj nemačke Bundeslige moraćete da se strpite još mesec i po dana pošto će prva utakmica u sezoni 2015/2016 biti odigrana 14. avgusta kada branilac titule >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na "Alijanc Areni" dočekuje HSV.

Dok zajedno čekamo da Bundesliga počne pored transfera možemo da se pozabavimo novim dresovima u kojima će nemački klubovi nastupati u sezoni 2015/2016.

Većina bundesligaša već je promovisala garniture za narednu sezonu a "sportske.net" vam na jednom mestu predstavlja sa ruha nemačkih ekipa.

Na vama je da bacite pogled i iznesete svoj sud o tome ko će u narednoj sezoni imati najlepše dresove u Bundesligi.

Augsburg (Nike)

Bajer Leverkuzen (adidas)

Bajern Minhen (adidas)

Borusija Dortmund (Puma)

Borusija Menhengladbah (Kappa)

Darmštad (Nike)

Ajntraht Frankfurt (Nike)

Hamburg (adidas)

Hanover (Jako)

Herta (Nike)

Hofenhajm (Lotto)

Ingolštat

-

Keln (Erima)

Majnc (Lotto)

Šalke (adidas)

Štutgart (Puma)

Verder Bremen (Nike)

Volfsburg (Kappa)

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.